AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Ceylan Emet İlkokulu

yok
Bademli Mah. Sevgi Sokak No36 Bolvadin/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile • Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği;Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli "MODEL OKUL" olmaktır.
Misyon
Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak ; Yüce Önder Atatürk´ün "Büyük Türkiye" idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
KALORİFER (Doğal Gaz)
Dolmuş güzergahı üzerindedir.
Çınarlı erkek öğrenci yurdu yanı ve Bolvadin Devlet Hastanesi karşısındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Bolvadin İlçesi Bademli Mahallesinde bulunmaktadır. Merkeze (Kaymakamlık binasına) 4 km uzaklıktadır.
Okul Erkek Futsal Takımımız ve Halk Oyunları ekibimiz vardır.
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Temiz Okul Projesi, Sağlıklı Besleniyorum Sağlıklı Büyüyorum Projesi