AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Ceylan Emet İlkokulu

Mrt

Okulumuzda Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çannakkale Zaferi ile ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü çerçevesinde okulumuzda farklı türde etkinlikler yapıldı.

Mrt

Okulumuzda diş hekimi tarafından diş ,diş bakımı ve diş sağlığı ile ilgili olarak sınıflar düzeyinde bilgi verildi.

Mrt

2.dönem okul aile birliği toplantısı okul bahçesinde yapıldı.

Mrt

Okulumuzda deprem anı ve sonrası için deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

Yeşilay Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeni ile olumsuz durumlara karşı nasıl davranmamız gerektiği konusunda tatbikat gerçekleştirildi.

Ock

1.Sınıflarımız Yarıyıl Karnesini Alırken Okuma Yazma kutlamaları yaptı.

Panel çit okulumuza hayırlı olsun.

Okulumuz bünyesinde hayvanları koruma gününde çeşitli etkinlikler yapıldı.

Sadri BAYRAM Müdür olarak okulumuzda görevine başlamıştır.

Mrt

30/03/2022- Kütüphanecilik Kulübü Öğretmenimiz Cansu GÜVENİR ve öğrencileri "Kütüphaneler Haftası" münasebetiyle İlçe Halk Kütüphanemizi ziyaret ettiler.

Mrt

30/03/2022- 3-B Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Süleyman GÜVENİR'in koordinesinde Dişli Kasabası Belediye Başkanlığını ziyaret ettiler.

Mrt

14/03/2022- Okulumuzda "İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" Programı Düzenlendi.

Ock

21/01/2022- 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1. döneminin sona ermesi nedeniyle okulumuzda karne töreni düzenlendi. Havaların soğuk olması nedeniyle öğrencilerimiz karnelerini sınıflarında aldı.